duminică, 22 martie 2009

Perfect ar fi Perfect!!

Oare??
Daca lumea din jurul nostru nu ar avea parti proste, cum ai putea sa profiti de bucuriile pe care ti le rezerva destinul?
Fiecare persoana reuseste, la un moment dat, sa fie ranita si sa raneasca. Daca persoanele din jur ar fi toate la fel ca tine, ar proceda ca tine, ar reactiona asemenea tie, ar avea aceleasi idealuri, ai crede ca este perfect?
NU! ...din contra, te-ar enerva ca toti fac la fel, nu are nimeni acel ceva unic si special care te face sa il iubesti, nu ai putea avea un model de urmat in viata...totul ar ramane neschimbat pentru vesnicie, pentru ca nimeni nu ar putea sa vina cu o idee noua diferita de a ta , nu ar putea nimeni sa ii aduca imbunatatiri, intrucat toti gandesc la fel!
Nu te-ai plictsi??
Ai putea sa traiesti o viata asa?? Cred ca abia atunci ar incepe sa existe cu adevarat fenomenul emo :) !
Atata timp cat tu nu esti perfect pe deplin, cum poti avea pretentii ca cei din jurul tau sa fie? Cum poti face reprosuri cuiva, care actioneaza cum poate si cum stie, incercand sa nu faca rau?
Eu o sa las perfectiunea deoparte si imi voi continua descoperirea unor noi aspiratii, caci prezentul este superior trecutului (si nu cum cred clasicii), deoarece stii ca poate prezentul iti va aduce ceva bun, iar despre trecut stii sigur ca mai bine decat a fost nu va mai fii!!:X

3 comentarii:

  1. ar fi bine sa aiba toti acel unic :X...dar....



    BesTyaL

    RăspundețiȘtergere
  2. uneori suntem prea acaparati de imagine!
    Emo e doar o imagine!
    Copii emo sunt doar niste copii care vor o imagine!
    pacat totusi ca nu vor o iamgine proprie!

    :)

    RăspundețiȘtergere