marți, 14 aprilie 2009

De ce mai tarziu si nu acum? De ce?


Se spune mereu ca daca ai rabdare, primesti! Dar stau acum si ma intreb: " de ce sa stau pana la adanci batraneti, cand o sa am riduri, si o sa am senzatia ca viata a trecut pe langa mine, ca sa primesc ce vreau?"

Teoretic abia atunci esti cu adevarat implinit, pentru ca pe parcursul vietii ai avut timp sa primesti, treptat, cam tot ce ai avut nevoie.


De ce stai sa astepti cu ochii spre cer, in speranta ca va cadea de acolo, iubirea? sau orice altceva. De ce? De ce nu poti avea totul de la inceput ca sa poti trai cu o constiinta curata? De ce sunt atatea intrebari fara rspuns? De ce stai si astepti o minune, dar, totusi, esti constient ca nu se va implini intr-un viitor indepartat, aproape inexistent, sau chiar niciodata?


De ce trebuie sa te hranesti mai intai cu vise? De ce esti mereu nesatul, nu iti este de ajuns ce ai?Ce ai de pierdut daca te multumesti cu ce s-a intamplat sau cu ce se va repeta? Vrei mereu mai mult, si mai multtt...


Eu nu critic, doar afirm ceea ce cred, pentru ca si eu simt la fel ca si oricine, sunt un om, iar u om(unul normal) nu este niciodata multumit, aspira catre perfectiune, cat mai mult atat mai bine! Dar nu mereu...din pacate :D

Un comentariu:

  1. "Teoretic abia atunci esti cu adevarat implinit, pentru ca pe parcursul vietii ai avut timp sa primesti, treptat, cam tot ce ai avut nevoie." intr-un fel ai dreptate,dar gandeste-te ca ,desi ai timp, nu neaparat primesti ceea ce-ti doresti. in rest sunt de acord cu tine. stii cum e: "cand n'ai- vrei. cand ai- vrei mai mult.". oricum e frumoasa asteptarea atunci cand stii ca vrei primii ceea ce vrei de mult timp, dar ,atunci cand implinirea unui vis este la un pas distanta si nu poti ajunge, situatia se schimba! :)

    RăspundețiȘtergere